Over Laura

Laura van Deursen Photography, voor liefde, familie en personal branding fotografie in Scheveningen.

lauraMijn naam is Laura, moeder van een tweeling, getrouwd met Robin (Personal Trainer) en woonachtig op Scheveningen. Robin en ik zijn levensgenieters. We doen allebei waar wij het meest blij van worden en hebben het geluk dit te kunnen doen. Ik ben al sinds dat ik een klein meisje was (klein ben ik overigens nog steeds, maar 1.65 m) geïnteresseerd in fotografie. Mijn opa had een donkere (doka) kamer waar ik heel graag was. Maar mijn passie ontstond pas echt toen ik mijn tweeling ‘Mick & Loulou’ in 2011 kreeg. Mijn opa gaf mij mijn eerste digitale camera en sindsdien ben ik ‘hooked’ aan het fotograferen. Mick & Loulou kennen hun mama niet zonder fotocamera. Ik hou ervan om foto’s van ze te maken, zodat wij de avonturen die wij als gezin meemaken als maar kunnen (her)beleven. Voorheen schreef ik altijd dagboeken vol, maar met beeld kan je het echte moment ook vastleggen. Na diverse opleidingen en workshops mag ik deze momenten sinds 2014 ook voor anderen vastleggen. Naast het fotograferen ben ik gek op chocola (foute combi met een personal trainer in huis!), gember thee, yoga, bloemen, sushi, kleding, antiekmarkten, lezen en natuurlijk mijn familie & vrienden!

Je kan bij mij terecht voor liefde, familie en personal branding fotografie. Ik fotografeer het liefst met natuurlijk daglicht op een buitenlocatie naar keuze (omgeving Scheveningen/Den Haag). Ik laat de kinderen lekker spelen en we doen wat waar mogelijk geposeerde poses, maar het liefst hou ik het vooral lekker spontaan. In alle rust en ontspannenheid leg ik de pure schoonheid, de liefdevolle blikken en jullie emotionele connectie verhalend vast om dit voor altijd te kunnen herbeleven!

Wil je meer informatie of een fotoshoot boeken? Neem gerust contact met me op voor overleg, meer informatie en mijn beschikbaarheid.